Oatmeal Masks

Face Mask

Using Face Mask


                                                                         

BELO BLATO

       *Belo blato se sastoji od lekovitog vulkanskog pepela koji se nalazi u blizini drevnog vulkana, 20-50 metara ispodpovršine zemlje.On sadrži samo prirodni materijal, kao što su magnezijum hlorid, silikon, silicijum, aluminijum, titan, gvožđe, kalcijum,magnezijum...
  *Vulkanska blata su bogata magnezijumom, kao i sa organskim biljnim materijama .
Belo blato se najviše nalazi na atlantiku u basenima gde se tretira - suši prirodno,bez dodavanja hemijskih aditiva.
Prednosti belog blata :
  *Ima visoku sposobnost čišćenja, čisti nagomilane masti ispod kože,čisti prljavštinu, skida mrtve
ćelije sa kože i daruje svež sjaj koži.
  *Smanjuje kožnu labavost, pa čak I obavlja određeno istezanje, umiruje kožu, daje joj vlažnost, čini kožu glatkom, fleksibilnom i svilenkastom.
  *Belo blato se koristi u farmaceutskoj industriji , u kozmetici (paste za zube, sapuni,
šanponi, šminka, kreme itd.)i u kozmetičkim salonima uglavnom za maske za lica I tela. Blato posebno pogodno za
osetljive, suve tipove kože, pomaže i u stimulaciji I cirkulaciji krvi kože, deluje kao nežan piling kože.
  *Belo blato se koristi i kao odlično sredstvo za detoksikaciju. Blato vezuje - apsorbuje štetne produkte metabolizma i izbacuje ih iz organizma. Blato je negativno naelektrisano, dok su štetni produkti metabolizma (toksini), pozitivno naelektrisani. Odlično se pokazala u anticelulit tretmanima jer njeno toplotno dejstvo i detoksikacija sa pravilnoaplikovanom limfnom drenažom daju izvanredne rezultate
   *Blato je dugo bilo jedino sredstvo koje se koristilo u lečenju kožnih oboljenja.
Belo blato se koristi i protiv sledećih problema:
• šuga • opekotine • čirevi • ekcemi • akne • psorijaza • dermatoze • diseboroični dermatitis • dobra je zaštita od
sunca. Antibakterijsko i antiseptičko dejstvo blata predstavljaju osnovni preduslov za njenu primenu u kozmetici. Upotreba blata u kozmetici je najčešća kao maska za lice.
  *Blagotvornost primene je:• zatezanje kože • pospešuje cirkulaciju • piling kože. Nekada se kosa prala blatom. Od skora je ponovo pomodno, a pre svega korisno, pranje kose blatom. Zbog svoje široke upotrebne vrednosti, svako može da nađe razlog zbog kojeg bi koristio blato mikromolekula koji u sastavu litofitomaski nalazi se i gvožđe, cink, magnezijum, kalijum, fosfor, silicijum, natrijum, marganec, sumpor I dr.Belo blato je:
   *100 % prirodni sastav;
Prekrasno čisti, omekšava,vlaži i obnavlja svaki deo kože;
Prirodna aroma prirodnih trava litofitomaski osposobljuje relaksirajuće zadovoljstvo;
Potpuno odgovara tendenciji ka kozmetičkim sredstvima potpuno prirodnog porijekla.
  *Osloboditi se velikih pora:Mineralna blatna maska koja stvara nežnu toplinu, poboljšaće cirkulaciju u krvnim sudovima, eleminisaće toksine, poboljšaće ton kože.
  *Najlakši način da se oslobodite proširenih pora (uobičajen kožni problem naročito kod žena).
Postojie nekoliko metoda za smanjenje proširenih pora lica. Proširene pore možete lečiti prirodno uz korišćenje prirodnih minerala koji se nalaze u belom blatu.
   *Blatna maska može se primeniti na različite tipove kože i imaće različit efekat u zavisnosti u kakvom stanju je koža. Maska koja odgovara vašoj koži ostaviće veći sjaj i zdrav izgled, smanjiće mitesere, uništiti bubuljice i ukloniće fleke sa kože. Blatna maska pročistiće i izjednačiti ravnotezu kože, izvući će višak masti i drugih otpadaka iz kože, jer blato sadrži te prirodne minerale kao što su: magnezijum, kalijum, hlorid itd.
  *Tretman za lice traje oko 30-45min - koristi se kao biološki piling (masaža lica i nanos belog blata debljine 05-2ml). Za hiperpigmentaciju i za kože koje imaju oblik starenja preporučujemo 4-5 tretmana nedeljno, a masna – nečista koža 3-4 tretmana nedeljno.
Kako se blato suši menja boju što ukazuje da vlaga i hranljive materije iz minerala se apsorbuju u kožu.
Idealni tretman za masnu kožu je nedeljno 3 puta u trajanju od 3-4 nedelja.
  *Za uklanjane akni koristi se najmanje 2x ned, za lepši izgled grudi I lica 3x ned, za ton koze 4x ned I za opšte zdrave kože.
   *Tretman celog tela: preporučuje se talaso terapija (morskom vodom) 4x15min, terapija slanom parom (slana sauna) 3x10min, da bi se otvorile pore na koži , posle naneti blato na telo.
    *Upotreba blata je široka i gde god da se koristi, daje odlične rezultate. Najčešća upotreba blata je u fizikalnoj
medicini, za spoljnu upotrebu, gde se aplikuju obloge od blata za celo telo ili parcijalno – obloge za delove tela.
 
RECEPT ZA LEP , MLADALAČKI IZGLED U NAŠOJ PONUDI:

*
Nudimo posebni aparat koji se koristi na svim delovima tela, posebno efikasan u konbinaciji sa belim blatom na koži lica. Aparat za lice imitira stotine sićušnih prstiju koji tapkaju po koži na 100,000 mikro impulsa u sekundi i istovremeno oslobadja obogaćeni kiseonik direktno po površini vaše kože.
*Da bi izgledala zdrava, koži je neophodan kiseonik, koji pomaže proizvodnji kolagena, elastina i ostalih elemenata potrebnih za održavanje dobrog izgleda, ali i stanja našeg lica.
S godinama cirkulacija u našim krvnim sudovima postaje slabija, što otežava kiseoniku ali i drugim hranljivim sastojcima da dođu do svih ćelija kože. Obnavljanje zaliha kiseonika i pojačano snabdevanje kože kiseonikom važno je kako za zdravlje tako i za oporavak kože.

   *Korišćenjem aparata omogućavate čišćenje udubljenja pora na vašem licu, a samim tim i njihovu vidljivost.Takođe otklanja sitne bore i ublažava duboke, otklanja akne i poboljšava stanje kože na licu.Utiče na smanjenje nadutosti očiju i povećava produkciju kolagena nakon 30 dana.
  *Korišćenje blata I aparata je vrlo jednostavno, pogodno za kućnu upotrebu, sa malo vremena I truda ćete postići
fanstatične rezultate.

2009 VILA MITIĆ: All rights reserved : Treće Srpske udarne Brigade 1, 16000 Leskovac, Srbija : Tel: + 381 16 218 036: Fax: + 381 16 237 435
email: vilamitic@gmail.com. : site: www.vilamitic.com
::