ZEOLIT

    
Moderno društvo danas izbacuje na hiljade hemikalija u okolinu, od kojih je preko 90% potencijalno opasno za ljudsko zdravlje.Svedoci smo ekspanzije raznoraznih bolesti i porast obolelih od svih vrsta kancera.Savremeni čovek živi u moru zagađenja.Mnoge toksine, koji uzrokuju karcinom i opasni su za mozak i nervni sistem, čovek već nosi u svom telu.Neverovatno ali naučno dokazano da toksini se danas mogu naći čak i kod nerođene dece i oni mogu pre i nakon porođaja ili u fazi odrastanja uzrokovati brojne bolesti i oštećenja.Ljudi  često ne znaju da su sistemski izloženi trovanju.Kako se suočiti sa svim ovim toksinima, koji se udišu iz vazduha, uzimaju putem hrane i vode, koji se nalaze u okolini, na radnom mestu, kako sprečiti njihove negativne posledice? Rešenje je ZEOLIT- mineral vulkansjog porekla, mineral budućnosti.
Rezultat primene ZEOLIT-a u medicini baziraju se na istraživanjima, koja vrše renomirani svetski naučnici iz područja farmakološke medicine.U drugoj polovini 20-og veka, bilo je mnogo rasprava i dilema, ali konačno su prevagnuli naučni dokazi pa je danas situacija drugačija.Američka FDA je ZEOLIT svrstala u grupu GRAS (generalno prepoznat kao siguran za upotrebu).Poslednjih godina NATO upotrebljava  ZEOLIT i intenzivira sopstvena naučna istraživanja primene ZEOLIT-a u medicini.ZEOLIT nije u antagonizmu sa drugim klasičnim medicinskim, dijetetskim ili alternativnim lekovima ili terapijama, nema toksičnu ni letalnu dozu i ne postoji mogućnost predoziranja.Organizam prepoznaje ZEOLIT kao sopstvenu supstancu.Ne postoji mogućnost stvaranja zavisnosti.ZEOLIT se ne akumulira i ne zadržava u organizmu.Aktivno deluje 4-6h, a nakon toga pošto  za sebe veže slobodne radikale, toksine, teške metale i sve ostalo što ne pripada  zdravom organizmu i u potpunosti se eliminiše kroz stolicu, mokraću i znoj.

ZEOLIT JE 100% PRIRODAN, APSOLUTNO SIGURAN I NETOKSIČAN, BEZ NUSPOJAVA, INTERAKCIJA SA  DRUGIM LEKOVIMA I U POTPUNOSTI SE ELIMINIŠE IZ TELA.

ZAŠTO UZIMATI ZEOLIT?Naučno dokazano da ZEOLIT višestruko doprinosi zdravlju, prvenstveno deluje na obolenja savremenih muškaraca,žena i dece,čija su tela prepuna toksina, virusa, alergena, kancerogenih i drugih štetnih supstanci, koji negativno utiču na imunitet, energiju, vitalnost i  potencijalno su velika opasnost  po zdravlje. 

Zeolit unapređuje funkcije imunološkog sistema, alkalizuje telo( krv nije kisela nego bazna) i neutrališe slobodne radikale, tako da bazni koncept lećenja zeolitom polazi upravo od toga da se pozitivni efekti postižu odstranjivanjem iz tela brojnih pozitivno naelektrisanih čestica koje su po pravilu štetne, toksične ili kancerogene supstance ( u obliku teških metala, pesticida, herbicida, alfatoksina,laktata,radioaktivnih čestica, UV zračenja, nusprodukata uzimanja lekova, kontracepcijskih tableta, hemoterapije, radioterapije, droga, alkohola,cigareta, te raznih oksidanata komponenti virusa, alergena).

PREVENTIVNA UPOTREBA PREPARATA  ZEOLIT-Preventivna upotreba zeolita predstavlja snažan štit od opasnosti kojima je izložen njihov organizam i njihov život.

Preventivna količina iznosi 3-5gr.zeolita dnevno ili u kapsulama 6-9kapsula, koje se uzimaju 3x (2-3) dnevno.Uzimanje zeolita nije vremenski ograničeno, jer ne stvara zavisnost ni naviku, ne skuplja se u telu i nema neželjenih efekata.Osobe koje  već osećaju narušeno zdravlje imaju realnu potrebu da  povećaju pa čak i da udvostruče dozu.Onima koji se odluče na pojačane doze, preporučuje se redovno uzimanje, jer samo tako mogu postići željene efekte.Zeolit uzimati ako je u prehu razmutiti ga u malo MAGNETNE VODE  i obavezno povećati unos vode u organizam.

ZEOLIT – DETOKSIKATOR – Istraživanja  su pokazala da zeolit može odstraniti na stotine stranih sintetičkih i opasnih hemikalija, teških metala i toksina, što je od ogromnog značaja kada se govori o prevencijiKarcinoma, Alchajmera, porođajnih anomalija, dijabetesa i brojnih drugih savremenih obolenja.

Upotreba  zeolita za detoksikaciju, program za intenzivnu detoksikaciju 8-10 gr. Dnevno raspoređeno u 3 obroka. Uzima se neposredno pre jela ili uz jelo.VAŽNO JE POJAČATI UNOS VODE, NAJPOŽELJNIJE 2-3L MAGNETNE  ŽIVE VODE    DNEVNO.Intenzivna terapija detoksikacije sprovodi se 30-60 dana, a kod težih oblika intoksikacije preporučuje se terapija do 90 dana.U procesu detoksikacije ZEOLIT  deluje selektivno, pa najpre eliminiše teške metale, nakon toga pesticide, herbicide,mikotoksine, dok virusne komponente dolaze na red i počinju da se eliminišu tek nakon 6 nedelja terapije.

UPOTREBA ZEOLITA KOD KONZUMIRANJA ALKOHOLA- Kod konzumiranja alkohola, kapsule se mogu uzimati pre za vreme ili neposredno posle u zavisnosti od okolnosti.Preporučljivo je uzeti sa čašom magnetne vode ili obične po 2 kapsule sa svakom čašom alkohola.Nakon konzumiranja popiti odjednom 6kapsula.Za osobe kod kojih je nepoželjno prisustvo alkohola u krvi, preporučene prosečne doze 2-3x po2-3 kaps.koje se piju sa vodom pre jela ili uz jelo.

PREPORUČUJE SE ZA PREVENCIJU KARCINOMA - Naučno je dokazano da zeolit vezuje i neutrališe nitrozamine u probavnom traktu.NITROZAMINI su moćni i opasni uzročnici karcinoma i odgovorni za dramatični porast rizika pojave raka.Inhaliraju se ili ulaze u telo putem hrane, pića i naše kože. ZEOLIT kao selektivni apsorbens može odstraniti nitrozamine iz organizma.Zeolit hvata izoluje komponente nitrizamina iz tela i preventivno utiče na njihovo biohemijsko delovanje u telu.Ovaj jednostavni efekat ZEOLIT-a godišnje može potencijalno spasiti i zaštititi živote miliona dece i odraslih širom sveta. O primeni ZEOLIT-a u svrsi lečenja, zasnovanom na naučnim osnovama i dokazima dobjeni su izuzetni rezultati i kod sledećih bolesti:

- Antivirusni i antialergijski efekti                  - Antikancerogeni i antimetastatski efekti      

- Antioksidativni efekti                                    - Balansiranje PH nivoa kisela/bazna uravnoteženost

- Probava, dijareja                                             - Neurodegenerativne bolesti

- Osteoporozai zaceljivanje kostiju                   - Kardiovaskularne bbolesti 

- Ginekološke infekcije,  opekotine I rane       - Bolesti jetre I bolesti pluća

- Hormonska aktivnost- I šećer  u krvi             - Raspoloženje I  imunostimulator

- Bolesti prostate I bubega                                 -Podmlađivanje i dugovečnost

O svakom efektu možete dobiti podrobno objašnjenje o nekima je dato u tekstu ispred ono što je neosporno da ZEOLIT – nom terapijom sistemski lečite uzroke raznih obolenja, na neke direrktno i u vrlo kratkom roku, na druge deluje indirektno.Što je veoma bitno kliničkim studijama, je dokazano da ne postoji nikakva interakcija sa antibioticima i ostalim lekovima, ali se savetuje da se napravi razmak od pola do sat vremena između lekova i zeolita, jer bi se dejstvo leka svelo na minimum.

Zeolit se ne prepuručuje osobama kod kojih je vr šena transplatacija organa (srce,bubreg itd) jer zeolit podiže imunitet i može doći do odbacivanja organa, sto je svakako nepoželjno, takođe se ne preporučuje osobama na dijalizi, zbog viška kalijuma, ali u početnim i srednjim stadijumima bubrežne insuficijencije se preporučuje jer apsorbuje amonijak i ureu, pa se pacijenti osećaju svežije i odmornije. Kod dijabetesa ( šećerne bolesti)  stabilizuje celokupno stanje i popravlja glikoregulaciju. U neuoropsihijatriji uspešno otklanja nesanicu neuroze i depresiju, a efektan je i kao pomoćno sredstvo  u terapiji epilepsij,Alchajmerove bolesti,

Parkinsonove bolesti,šizofrenije, kao i kod početnih stadijuma multiple skleroze i maistenije gravis.U endokrinom sistemu stabilizuje aktivnost endokrinih žlezda, deluje i na limfne žlezde. Dobro pomoćno sredstvo u terapiji tumora žlezdanog tkiva ( tumori jajnika, prostate, dojki ) ,malignog melanoma,planocelularnog i mikrocelularnog karcinoma pluća.           Značajno je i njegovo dejstvo na gljivične infekcije, kako kože,sluzokoža,noktiju, tako i one teže koje su posledica zračenja, hemioterapije, antibiotske terapije, pa se primenjuje lokalno i oralno..

ZEOLIT u obliku praha pokazao se jako efikasan kod  virusnih izraslina, genitalnog herpesa, kod oštrih kondiloma (vaginalno), kod zapaljenih mladeža, ali i kod uraslog nokta, gljivičnih obolenja noktiju i kože, ujeda insekata, dekubitusa i sl.Kada su u pitanju otvorene rane (npr.ulcus cruris) puder se posipa  na ivice rane,dok ne dođe do postepene epitalizacije i potpunog zatvaranja rane.

Upotrebom ZEOLIT-a rasterećujemo jetru od toksina, poboljšava se njena funkcijai poboljšava se opšte fizičko i psihičko stanje.Najveći afinitet ZEOLIT ima prema amonijaku, zatim stroncijumu, olovu, kadmijumu i aluminijumu.Kada je u pitanju proces detoksikacije, dokazano je da je moć sakupljanja štetnih materija veća, što su čestice zeolita sitnije, jer su aktivnije, pokretljivije i imaju mnogo veću moć  da sakupe toksine, a samim tim i veću efikasnost.Za kraj stručni tim VILE  MITIĆ preporučuje vam da se sami uverite u blagotvornost primene ZEOLIT-a u svim oblicima ( prah, puder, kapsule i blato ) kako bi preventivno ojačali svoj imuni sistem ili sa terapijama  krenuli da  lečenjem uzroka izlečite i bolest, podmladite svoj organizam i produžite život .


2009 VILA MITIĆ: All rights reserved : Treće Srpske udarne Brigade 1, 16000 Leskovac, Srbija : Tel: + 381 16 218 036: Fax: + 381 16 237 435
email: vilamitic@gmail.com. : site: www.vilamitic.com
::