ŽELITE DA ZATEGNETE KOŽU?IMAMO PRAVU STVAR ZA VAS
ZEOLITNO BLATO
   
Svedoci smo prevelikog zagađenja prirode, što je uslovilo ekspanziju povećanja broja obolelih ljudi, jer unosom (toksina,radioaktivnosti, aditiva ,UV zračenja i bezbroj drugih supstanci opasnih po zdravlje) preko vazduha, vode, a naročito kod hrane,narušavaju se metabolički procesi u organizmu i dolazi do disbalansa. Krv postaje PH kisela što dovodi do pada imuniteta i pojave raznoraznih bolesti.
Efekti zeolitnog blata pozitivno deluju na smanjenje gojaznosti, skidanje telesne mase, sprečava prerano starenje i utiče na mekoću kože i kvalitet kože.
Pošto se naša firma“ Vila Mitić“ opredelila da ljudima pomogne u rešavanju raznih zdravstvenih problema, prateći naučna dostignuća iz celog sveta, i na osnovu toga imamo pravu stvar za vas : Imunostimulator, prevenciju preranog starenja,skidanje sala sa stomaka, topljenje celulita, izbacivanje viška (vode i masti) iz organizma, skidanje plićih ožiljaka,zatezanje kože i reumatska oboljenja. To je ZEOLITNO BLATO – mineral vulkanskog porekla.
MEDICINSKE SVRHE ZEOLITNOG BLATA ; Zeolitno blato iz organizma isisava slobodne radikale,toksine, radioaktivnosti, a dodaje gvožđe i kišu elektrona koji obnavljaju ćelije,stimulatori su imunog sistema, imaju jaku antitumorsku aktivnost,

LEČENJE ZEOLITIMA PREDSTAVLJA UZROČNU TERAPIJU
- Zeolitno blato stabilizuje i popravlja cirkulaciju, krvni pritisak, proširene vene i kapilare, pojačava snagu srčanog mišića uz ubrzanje postinfarktne regeneracije.U dermatologiji ima povoljno dejstvo kod PSORIJAZE, VITILIGA, SEBOROIČNOG DERMATITISA, SVIH TIPOVA HERPESA, rana, ekcema, gde se lokalno aplikuje oboleli se mogu zalečiti i izlečiti Kod mnogih bolesti koristi se kao pomoćno sredstvo u terapijama;
- Povoljno srestvo za izbeljivanje zuba               -Uklanja mrtve ćelije sa kože
- Čisti kožu i ona dobija svetliji ten                    -Uklanja toksine koji blokiraju pore na koži
- Pobiljšava cirkulaciju krvi kože                       -Pomaže u lečenju kožnih bolesti (dermatitis)
- Uklanja višak telesne tečnosti                         - Obikuje telo i smanjuje bore i strije
- Antibakterijska aktivnost i regeneracija kože - Koristi se za sve tipove kože
- Smanjuje gljivične infekcije                              -Prevencija od karcinoma kože
-Učvršćuje,podiže i oblikuje grudi                      - Zateže kožu posle mršavljenja

Mnogo žena je opterećeno svojim izgledom u postporođajnom periodu, jer im je ostao stomak sa strijama, viškom kože, salom i opuštene grudi.
Tretmani ZEOLITNIM BLATOM i konzumiranjem ZEOLITA uz MAGNETNU VODU te probleme mogu vidno regulisati.ZEOLITNO BLATO sadrži minerale koji su potrebni da bi omali čistu i jasnu kožu,zatim zeolit reguliše limfu da se ne skuplja, takoreći topi salo, a kožu zateže. To je prirodno mineralno zeolitno blato visoke čistoće, sadrži visoke performanse koje se mogu osetiti kroz čistoću, sjaj kože, mekoću i elastičnost kože, promene su uočljive i vidne.
c- ZEOLITNO BLATO sadrži korisne komponente kao što su prirodni minerali gvožđa,kalcijuma, kalijuma, natrijuma, magnezijuma, vitamina i amino kiselina, to je MINERAL BUDUĆNOSTI.
ZEOLITNO BLATO neutrališe infracrvene zrake kada je telo bilo izloženo suncu, nanosi-masira se na kožu,jer sadrži mnogo silikona koji u toku procesa zatežu kožu i ima odličnu funkciju uklanjanja sebuma nečistoće i toksina iz kože ekspanzijom kapilara.DUBINSKI ČISTI KOŽU, TOPI SALO, a u isto vreme snabdeva je hranljivim materijama. Takođe dužom terapijom 1-2 meseca,2-3 puta nedeljno u zavisnosti tipa kože učinićete za sebe da vam se koža očisti, ukloni višak sala , plićih ožiljaka (strija ili od akni) i zateže kožu,učvršćuje i oblikuje grudi.
IMAĆETE LEPO LICE, LEPO TELO I SREĆAN UM. ZEOLITNO BLATO pored prirodnih minerala koje sadrži, ima i odličnu antibakterijsku aktivnosti, svojstvo regeneracije kože,dejstvo u otklanjanju i rešavanju problema kože vrlo efikasno.Tretman zeolitnim blatom, je efektniji ako se telo premazano blatom uvija. Blata se obično klasifikuju za detoksikaciju tretmana, koje pomaže u oslobađanju toksina, celulita, sala na stomaku,bokovima, zatezanje viška kože na stomaku. Pomaže da se smanji višak tečnosti tranzitivnih u telu.
ZEOLITNO BLATO sadrži više od 60 elemenata u tragovima i 12 minerala prethodno nabrojanih, ono se koristi od davnina za ishranu i lečenje, a u novije vreme je postao popularni metod lečenja u banjama za OKSIGENACIJU I REVITALIZACIJU TELA I ZATEZANJE KOŽE

- Prvi korak tretmana:
1. Isčetkati kožu (suvom četkom) ili piling kože da se poveća mikrocirkulacija. Vešto se radi u pravcu srca.
2. Zagrejati telo (kožuili bolno mesto) fenom ili vreć nakvašen pamučni peškir zadržati pet do sedam minuta
3. Zatim namazati ili fajtovati kožu mlakom vodom Mrtvog mora
4. Masirati nakvašenu kožu, tri puta mazati i masirati po 10min.
5. Zatim nakvasiti pamučni peškir vrućom morskom vodom Mrtvog mora prekriti kožu ili bolno mesto 15min.
6. Zeolitno blato zagrejati do 37 C premazati četkom blato na kožu debljini 1 mm.
7. Zatim premazano telo uviti termo folijom i vrućim peškirom prekriti foliju.
8 Zeolitno blato na telu stoji 40-60 min u zavisnosti od tipa –stanja kože, odnosno dubine strija, količine sala kod ceulita nanošenje i sušenje blata u toku terapije ponoviti dva puta što utvrđuje stručni tim pri pregledu.
9. Preporučuje se ulazak u parnu ili slanu saunu 2x po 15min(može se fenom zagrevati mokar slani peškir)
10,Pakovanje tela folijom, pomaže telu da održi optimalni nivo toplote,podspešuje znojenje i pomaže u smanjenju intersticijalne tečnosti.
11.Po isteku određenog vremena telo isprati mlakom vodom pa naizmenično istuširati toplom hladnom vodom.
12.Na osušenu kožu nežno umasirati od nogu prema srcu i gore hidrantnu hranljivu kremu ili losion.
-

Terapija za zatezanje grudi:
1. Sa zagrejanom slanom vodom Mrtvog mora nakvasiti grudi (fajtanje) 3x i svaki put sačekati da voda ispari
2. Zagrejano blato naneti četkom u pravcu glave nanositi prvi nanos 1mm sačekati 10minuta i naneti drugi sloj, zatim podići i zaviti grudi termalnom folijom
3. Prekriti grudi nakvašenim peškirom povremeno zagrevati fenom.
4.Kada se blato osuši isprati mlakom vodom tuširanjem,a potom hladnom istuširati 22*C
5.Masaža grudi specijalnom rukavicom od pazuha prema sredini, izbegavajući predeo oko bradavica.10-15min.
6.Po završenoj masaži ponovo istuširati naizmenično topla-hladna voda, završiti prelaskom preko grudi kockicom leda od pazuha prema sredini, jer podspešuje mikrocirkulaciju kože.
7.Na osušenu kožu grudi naneti hidrantne kreme na bazi zeolita koje sadrže A,E,C,i B5 vitamine, poželjno je da sadrže u svom sastavu kadulju, hmelj i sojino ulje. Da bi se postigao maksimalan efekat terapije za vaše zatezanje, porebno je 3 terapije nedeljno(efekti su vidljivi nakon 3-e terapije).

Mudro je kloniti se suvišnog kofeina ;šećera, pržene hrane, grickalica, alkohola i treba popiti minimum 6-8čaša magnetne vode u roku 24h. Imperativ spoljne detoksikacije zeolitnim blatom, je očistiti telo i iznutra, odnosno detoksikovati nagomilane štetne toksine tokom godina života. Za tu svrhu koristite zeolit u prahu svakodnevno 10-30min pre obroka(kafena kašika zeolita rastvoriti u 50mil magnetne vode)
- U KOMBINACIJI SA PRAVILNOM, ZDRAVOM I REDOVNOM ISHRANOM, DOSLEDNE VEŽBE I NAŠE TERAPIJE U VILI MITIĆ,UČINIĆETE BEZ HIRUŠKE INTERVENCIJE ČUDO ZA VAŠE TELO. DETOKSIKACIJE ZEOLITOM I ZEOLITNIM BLATOM , REZULTATI MOGU BITI NEVEROVATNI UČINITE NEŠTO ZA SEBE DA ULEPŠATE,ZATEGNETE, PODMLADITE SVOJE TELO, SAMIM TIM BIĆETE SREĆNIJI, A SREĆNIJI LJUDI DUŽE I ZADOVOLJNIJE ŽIVE.


2009 VILA MITIĆ: All rights reserved : Treće Srpske udarne Brigade 1, 16000 Leskovac, Srbija : Tel: + 381 16 218 036: Fax: + 381 16 237 435
email: vilamitic@gmail.com. : site: www.vilamitic.com
::